Bosfrezen en diepfrezen

Bosfrezen en diepfrezen

Bosfrezen Kortenaken en diepfrezen Kortenaken

Op zoek naar een professionele firma om uw takhout en stronken te verpulveren of u perceel bouwrijp te maken ?

Henskens BV is de aangewezen partner voor uw bosfreeswerken en diepfrees werken wij beschikken over  verschillende machines zodat wij de juiste oplossing hebben voor uw situatie.

Bomen, stronken, wortels, takken en andere struikgewassen vermalen we tot fijne snippers die vervolgens indien gewenst kunnen worden ingewerkt in de grond, tot maar liefst 50 cm diep.

Deze snippers dienen als compost voor de grond, en hebben een positief effect op de structuur van de grond . Bovendien zorgen we voor een propere afwerking waar wij na dien alles kunnen nivelleren en  gras kunnen op zaaien.

Wij zorgen voor een proper en compleet vlak terrein. Begin dan ook zorgeloos te bouwen wanneer wij de bouwgrond hebben proper gemaakt.

Wij zijn flexibel en zorgen voor een snelle service en Op een efficiënte manier zorgen we voor een mooi geheel. Dit zowel voor bedrijven als voor particulieren als voor overheidsinstelling

Wilt u dat wij Bosfrezen en diepfrezen verzorgen?

Henskens is een specialiseerd bedrijf van Vader op zoon met samen meer als 70 jaar ervaring in de verzorging van bomen en bossen. Bosfreeswerken, stronken frezen, diepfrezen en steenfrezen.